22 aug 2020

We zijn weer terug van weggeweest!

0 Reacties

Na even een tijdje de website op non actief te zetten hebben we toch besloten om hem terug openbaar te zetten. Ik heb altijd een hekel gehad aan websites die niet bijgewerkt zijn, en als je dan zelf die fout gaat maken omdat je het te druk hebt, ja dan moet je iets! Na een tijdje dubben wel of niet heb ik dan toch maar de knoop doorgehakt en met mezelf de afspraak gemaakt dat ik de site up to date moet houden. Lieve mensen ik ga echt mijn best doen en jullie mogen me er ook op aanspreken als het weer eens te lang duurt voor ik iets post. Als allereerste heb ik de openingstijden al aangepast want daar is het één en ander in geweizigd i.v.m. de start van de lunch. Ook daar krijgen jullie binnenkort meer info over.

tot zover dit berichtje houd het in de gaten, tot snel.

[begin]